Taggar: mögel man kvinna ljus, motorcykel stål linje, mink cap keps, dingla navel ring mycket, ford fusion bil grill, louise misha leggings, montessori block box, hyperx 8gb ram bärbar dator, speglar lexus gs 2010.

kr32.27 kr60.93
  • I Lager
  • m641


  • Ursprung: KN-nr(Ursprung)
  • Certifiering: INGEN
  • Varumärke: Hilitand

5ST 5 polig Metall Knapp Tråd Sockel Kontakt för 19mm Diameter Metall Knapp Växlar

Funktion: 1. Ren koppar kabel för bättre elektrisk ledningsförmåga.

2. Med ett spänne för att förhindra knappen från att falla av.

3. Med kabel-kontakt, du behöver inte löda terminaler, gör installationen mycket enkel

4. 19 mm metall knapp speciell kontakt.

5. Passar för 19 mm diameter metall knapp växlar

Specifikation:

Skick: 100% Helt Ny

Artikel Typ: Metall Knapp Tråd Socket Kontakt

Typ: 5pin

Kabel Längd: Ca. 145 mm / 5,7

Package Lista: 5 x-Kontakt

1) Vi accepterar Alipay, Västra Unionen, till TT.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

2) Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning.

3) Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen nära, vänta några minuter och försök igen Betalningar måste göras inom 3 dagar.

Om frakt

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.

3. Vi levererar till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens .

5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

6. Om du inte har fått din försändelse inom den tid, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

8. Vi säljaren är inte ansvarig för importtullar, köpare är ansvariga för det.Eventuella tvister som orsakas av detta är oskäligt.

9. BR köparen lämna cpf eller cnpj, det kommer att bli bättre för dig att få det snabbare.tack

Retur och Återbetalning

1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften.

2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i förpackningen och att du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och din po#.

3. Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i dess skick och förpackningar med alla komponenter och tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från Minanglavakt.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare.

4. Vi kommer att stå för alla kostnader för frakt om produkten(s) (är) inte som utlovat.

Om feedback

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.

Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!Johno205
2020-11-13
5/5
good

Skriv en recension

Liknande produkter