Taggar: mtb shifter, vagina, bike trail, cykeldelar stora, brake pad suzuki, kol pad, atv bromsbelägg, bromsbelägg hayes, srida cykeldelar, manliga masturb.

kr39.90 kr64.36
  • I Lager
  • m194819


  • Storlek: 32x28mm
  • Modell Nummer: SJ942RE
  • Bromsar: Hydrauliska Skivbromsar (Hydraulisk Broms Pad)
  • Material: Sintrad (95% metall)
  • Varumärke: SOOCENT
  • Komponenter: Kuddar

1 Par Sintrad Cykel Bromsbelägg för Hayes Stroker Spår - / Kol - / Gram MTB Mountainbike skivbroms

Vi accepterar Alipay här.Alla stora kreditkort accetped genom secure processor SPÄRRADE.

1.Vi erbjuder Fri frakt genom Minanglavakt.se Standard Frakt enligt det vanligaste tillståndet.Men det tar runt 15-40 arbetsdagar efter att vara inlagd.Ibland kommer att vara fördröjd upp till 41-60 arbetsdagar på grund av den tull eller andra problem, till exempel det lokala vädret problem, så det behöver din tillräckligt med tålamod för att vänta på paketet.Och när du väljer transport sätt, då tror vi att du samtycker till att acceptera detta dröjsmål om händer.

2.Vi skickar ditt paket DDU, "skatter och avgifter och obetalda".Du är ansvarig för betalning av eventuella extra avgifter för tullklarering om händer.

1.Vi stöder tillbaka och ändra objekt politik, men du måste betala hela kostnaden för två sätt transporter (inkluderar frakt, moms och tull kostnader etc.) och hålla varan i gott skick, annars kommer vi att hålla sig rätten att neka återbetalning och avkastning.Alla återvändande måste gälla inom 7 dagar (den tid punkt att börja från att du fått varan).

Nedanstående problem som inte gäller för återvändande och återbetalningspolicy:

(1) Färg, storlek skillnad problem precis som vad vi har nämnt;

(2) Produkten med vissa skador på grund av felaktig användning;

(3) Tvättas, används och begagnade produkter.

Eventuella problem innan du beställer, är du välkommen att kontakta oss.Men först,ta en minut att läsa all information som tillhandahålls här.Om den inte är det kommer du kan kontakta oss via trade manager eller e-post, kommer vi att svara på dina frågor inom 24 timmar.

Vi är beroende av nöjda kunder för att lyckas.Därför är din positiva feedback och 5 Poäng DSR är extremt viktigt för oss.Om du är nöjd med våra produkter, ta en minut att lämna din positiva feedback.Tack!Vadzik86
2020-10-25
5/5
Good quality, everything is ok, thanks

Skriv en recension

Liknande produkter